Julekalender 2021

HELT KONGE: Kong Harald, Natos generalsekretær Jens Stoltenberg og statsminister Erna Solberg var tilskodarar da F-35-flya landa på Ørland 10. november .

Luke 23: Et øyeblikk i begeistring på Ørlandet

Gjennom 75 år med Mannskapsavisa og Forsvarets forum har det vært presentert mye fremragende fotojournalistikk. Nå på lille julaften velger vi å presentere dette glimrende motivet.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Årets julekalender i Forsvarets forum består av drypp fra jubileumsboka «God vakt! Journalistikk i Forsvaret gjennom 75 år». Boken er til salgs hos Norli.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Kong Harald, Natos generalsekretær Jens Stoltenberg og statsminister Erna Solberg er tilskuere da de nye F-35-flyene lander på Ørlandet 10. november 2017.

Et øyeblikk i begeistring er fanget av fotojournalisten Christian Nørstebø, som var ansatt i Forum fra 2008 til 2018. Tittelpoenget er «I fly og flamme».

Nørstebø høstet for øvrig heder og ære da han vant fagpressens fotopris i samme året som han sluttet i redaksjonen på Akershus festning, for å bli frilanser på Sørlandet.

Powered by Labrador CMS