Personvern

Personvern

Forsvarets forums nettsider er underlagt vanlig norsk lovgivning, herunder personopplysningsloven, personopplysningsforskriften, forvaltningsloven, eForvaltnings­forskriften og arkivlova.

INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)

Forsvarets forums nettsider bruker informasjonskapsler (cookies). Dette er en liten fil med tegn som identifiserer nettleseren din. Gjennom å lagre brukerinnstillinger og spore brukertrender brukes informasjonskapsler til å forbedre kvaliteten på tjenesten. Nettleseren kan stilles inn slik at den avviser alle informasjonskapsler, eller slik at den varsler deg når en informasjonskapsel sendes. Vi samler ikke inn personlig informasjon, og kapselen slettes når du avslutter nettleseren. Det lagres heller ingen informasjon på datamaskinen din når du har avsluttet nettleseren.

SOSIALE MEDIER

Forsvaretsforum.no har funksjonalitet for deling på Facebook og Twitter . Informasjon om sider du deler til andre nettsamfunn, logges ikke.

EKSTERNE LENKER

Lenker på Forsvarets forums nettsider kan sende deg videre til nettsteder som er utenfor Forsvarets forums kontroll. Vi gjør oppmerksom på at disse nettstedene kan operere med andre regler for personvern og sikkerhet.

TRAFIKKLOGGING

Forsvarets forum innhenter besøksstatistikk for nettsidene våre. Opplysningene brukes i forbindelse med drift og videreutvikling av nettsidene.

VIDERE DISTRIBUERING

Forsvarets forum videredistribuerer ikke personopplysninger til andre aktører uten brukerens samtykke, utover det som måtte følge av normal indeksering av søkemotorer og andre normale automatiske nettjenester. Forsvarets forum forbeholder seg retten, i tråd med personopplysningslovens paragraf 8, til å videresende informasjon om brukere til politiet eller andre offentlige myndigheter der det er mistanke om kriminalitet.

Powered by Labrador CMS