Nytt om navn

KNM HH: Major Simon-André Giæver har fått ny jobb.

Han skal holde i trådene på KNM Harald Haarfagre

– Går inn i litt ukjent terreng, sier den ferske seksjonslederen for operasjoner, utdanning og trening i staben ved KNM Harald Haarfagre.

Publisert Sist oppdatert

Major Simon-André Giæver går inn i ny jobb 1. august. Da tar han over som N3/7 på KNM Harald Haarfagre. For uinnvidde kan stillingen kalles seksjonsleder for operasjoner, utdanning og trening.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Giæver startet i Forsvaret i førstegangstjenesten i 2006. Siden da har tromsøværingen holdt seg på Madla hele karrieren, med unntak av det han kaller «et lite avbrekk» på Luftkrigsskolen og Sjøkrigsskolen.

– Jeg går inn i litt ukjent terreng, siden jeg har forvaltningsbakgrunn og jobbet mest med logistikk og økonomi. Oppgaven nå vil være å holde trådene i driften ved Harald Haarfagre. Vårt primæroppdrag er å utdanne rekrutter, og da er det naturlig at operasjoner, utdanning og trening henger godt tett sammen, sier Giæver til Forsvarets forum.

Han sier han tror jobben blir både spennende og utfordrende.

– Jeg tenker at med den bakgrunnen jeg har fra logistikk og økonomi, kan jeg dra gode synergier inn i seksjonen og kan se problemstillinger med litt andre briller, sier Giæver.

KNM Harald Haarfagre er Norges største militære rekruttskole, og er felles for Sjøforsvaret og Luftforsvaret. Harald Haarfagre er Sjøforsvarets avdeling på Madla i Stavanger, og utdanner konstabler, avdelingssoldater og alle rekrutter til Sjøforsvaret, samt soldater til Luftforsvaret og flere fellestjenester.

Powered by Labrador CMS