Nytt om navn

TAR OVER: Thomas Gjesdal tar over stafettpinnen fra Michel Hayes, som går til Forsvarsmateriell.

Thomas Gjesdal er ny kommunikasjonssjef i Sjøforsvaret

– Jeg er glad for å komme hjem igjen til regnet og sjøen, sier bergenseren. 

Publisert Sist oppdatert

Kommandørkaptein Thomas Gjesdal er ny midlertidig kommunikasjonssjef i Sjøforsvaret. Han tok over stillinga 1. august. 

– Etter å ha pendlet i fire år, med solskinn i øst, og fantastisk natur i nord, er jeg glad for å komme hjem igjen til regnet og sjøen. Nå får jeg være med på å synliggjøre den viktige jobben som gjøres hver dag langs kysten og i våre havområder. Det ser jeg som både meningsfullt og givende, skriver han til Forsvarets forum på SMS. 

Det er kommandørkaptein Torill Herland som formelt sett er kommunikasjonssjef i Sjøforsvaret, men hun er nå i Bahrain i stillinga som Chief Key Leader Engagement ved Combined Maritime Forces. Gjesdal er dermed midlertidig ansatt i hennes fravær. Han sier videre at han ser fram til å følge utviklingen av en maritim satsing i Forsvaret. 

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

– Vi må nå og i fremtiden ta vare på våre verdier langs kysten og til havs. Det gjør vi gjennom tilstedeværelse og suverenitetshevdelse.

Gjesdal har fra august i fjor vært fungerende kommunikasjonssjef ved Forsvarets operative hovedkvarter (FOH), og har nå tatt over for Michel Hayes, som går til Forsvarsmateriell. Han var også talsperson for Forsvaret fra 2019 til 2022. 

Powered by Labrador CMS