Nytt om navn

Disse er valgt som de vernepliktiges øverste tillitsvalgte

Valgkomiteens innstilling for nytt vernepliktsråd (VPR) for 2021/2022 ble enstemmig vedtatt under digitalt landsstyremøte onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Det melder Tillitsvalgtordningen i Forsvaret (TVO) på sin Facebook-side.

Under Landsstyremøtet 15. og 16. april ble det stemt over innstillingen av rådet som kom tidligere i år. Innstillingen er gjort etter intervjurunder gjennomført av en valgkomité som ble utformet på Landsstyremøtet i desember 2020.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Vernepliktsrådet 2021/2022 består av:

  • Anniken Strønen Riise, som fortsetter som landstillitsvalgt, og begynner på sitt tredje og siste år i VPR. Riise avtjente førstegangstjenesten ved Luftvernbataljonen på Ørlandet.
  • Anette Hyldmo, som fortsetter som landstillitsvalgt, og begynner på sitt andre år. Tidligere har hun jobbet som rekrutteringsspesialist i Sjøforsvarsstaben, og avtjente sin førstegangstjeneste som avdelingstillitsvalgt for Marinen.
  • Sofia Malekas, som fortsetter som landstillitsvalgt, og begynner på sitt andre år. Hun avtjente sin førstegangstjeneste som avdelingstillitsvalgt ved KNM Harald Haarfagre.
  • Eirik Eiksund starter som landstillitsvalgt i juli, og avtjente sin førstegangstjeneste som avdelingstillitsvalgt for Garnisonen i Porsanger.
  • Tord Eriksen starter som landstillitsvalgt i juli, og avtjener for tiden forlenget førstegangstjeneste som bataljonstillitsvalgt for 2. bataljon.

    Det nye Vernepliktsrådet vil tiltre i juni 2021 og sitte frem til juni 2022. Disse fem vil fungere som landstillitsvalgte i TVO.

Riise har to år med erfaring som landstillitsvalgt bak seg og vil i sitt tredje år fungere som lederen av vernepliktsrådet. Hyldmo og Malekas har derimot ett år med erfaring som landstillitsvalgt, mens Eriksen og Eiksund er får oppleve sitt aller første år fra juni.

Powered by Labrador CMS