Nyheter

FJORÅRETS VINNER: «Skarpskytterpresisjon» og «Imponerende replika» er bare noen av ordene som fjorårets vinner, MS Eger i pepperkake-versjon, fikk av juryen ifjor.
FJORÅRETS VINNER: «Skarpskytterpresisjon» og «Imponerende replika» er bare noen av ordene som fjorårets vinner, MS Eger i pepperkake-versjon, fikk av juryen ifjor.

Bli med på Forsvarets forums julekonkurranse!

Desember er rett rundt hjørnet. Det vil si at det snart er duket for Forsvarets forum årlige pepperkake-konkurranse! 

Publisert

Tradisjon tro skal Forsvarets forum igjen avholde en militær pepperkake-konkurranse i desember. Om du planlegger å la Forsvaret inspirere din pepperkake-konstruksjon i år, bør du samtidig gripe sjansen til å delta i konkurransen.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Bare fantasien setter grenser for hva du kan bygge. Alt fra fregatter og kaserner til en pepperkake-stridsvogn, og hvis du virkelig vil slå på stortromma kan du forsøke deg på en hel militærleir! Det eneste kravet er at konstruksjonen din har et militært tema. 

Trenger du inspirasjon? Se bidragene fra 2021 her.

For å bli med i konkurransen, må du sende bilder av ditt pepperkakebygg og en kort beskrivelse til hhs@fofo.no, med «Pepperkakebrakka2023» i emnefeltet. Husk å nevne navn på dem som har vært på byggingen, og gjerne hvilken avdeling dere eventuelt tilhører. 

Du kan også delta ved å legge ut bilder på Instagram, og ha med emneknaggen #pepperkakebrakka2023 og tagge @forsvaretsforum i innlegget. 

Terskelen for å delta er lav, så send inn ditt bidrag selv om du er usikker på om ditt bygg når opp i konkurransen!

Frist for påmelding er onsdag 20. desember.  Vinneren vil kåres kort tid etter, og vinnerbidraget vil publiseres på våre plattformer. Beste militære pepperkake premieres. 

God pepperkakebygging!

Powered by Labrador CMS