Nytt om navn

NY DIREKTØR: Cecilie Heuch begynte i sin nye jobb som HR-sjef i Forsvaret på mandag. Hun skal ha ansvaret for styre og utvikle HR-området.

Hun blir ny HR-direktør i Forsvaret

Cecilie Heuch tar rollen som HR-direktør i Forsvaret etter mange år i Telenor. Hun stiller seg klar til å takle de oppgavene som langtidsplanen bringer.

Publisert

Cecilie Heuch er tilsatt som ny HR-direktør i Forsvaret. Hun startet i jobben mandag 22. april.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

– Det kunne ikke vært en mer spennende periode å komme inn som HR-sjef i Forsvaret, forteller Heuch til Forsvarets forum.

Heuch referer til langtidsplanen som regjeringen la fram i starten av april, der regjeringen legger opp til en historisk satsing på Forsvaret.

– Dette som går på å beholde folk, bygge kompetanse og tiltrekke oss flere, er jo en kjempeviktig oppgave i forhold til den langtidsplanen. Det er store utfordringer å ta fatt på, og det syns jeg er kjempespennende.

Cecilie Heuch har mange års erfaring innenfor HR og personalledelse. Hun har hatt jobben som HR-direktør i Telenor de siste seks årene. Før det, HR-direktør i Det Norske Veritas i elleve år.

– Dette er jo en annerledes organisasjon sammenlignet med det jeg er vant til fra det private næringslivet. Likevel, tenker jeg at det er mange likheter i forhold til at det er store, komplekse organisasjoner, sier Heuch.

Med sin erfaring håper hun på å komme med nye perspektiver som kan være interresante for Forsvaret.

Hun kommer til å ha ansvaret for å styre og utvikle HR-området i forsvaret. HR-sjefen går inn i Forsvarssjefens ledergruppe som en av avdelingsdirektørene i Forsvarsstaben. Det skriver Forsvaret i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS