Nyheter

BISTÅR: Redningstjenesten får bistand fra Forsvaret etter at en mann i 20-årene ble funnet omkommet ved Trolltunga. Foto til illustrasjon.

Forsvaret bistår i hentingen av omkommet mann ved Trolltunga

Forsvaret bistår redningstjenesten i hentingen av en omkommet mann ved Trolltunga.

Publisert

Etter planen skulle mannen som ble funnet omkommet ved Trolltunga i helgen, hentes ut mandag. Nå er hentingen utsatt til tirsdag.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Planen er at man skal bruke et helikopter fra redningstjenesten, og Forsvaret er bedt om bistand, skriver Bergens Tidende.

Sent mandag kveld opplyser operasjonsleder Dan Erik Johannessen i Vest politidistrikt at oppdraget er utsatt til tirsdag.

– Helikopteret benyttes til et annet oppdrag, forklarer han overfor avisen.

Det ble fredag ettermiddag satt i gang en leteaksjon etter en utenlandsk mann i 20-årene i området. Han hadde ikke kommet tilbake til hotellet sitt. En omkommet person ble så funnet ved Trolltunga lørdag, og pårørende er nå varslet om at det trolig er den savnede mannen det dreier seg om.

Mannen som ble funnet, vil bli sendt til obduksjon for å få sikker identitet. Den antatt omkomne mannens familie er kommet til Norge og har en kontaktperson hos lokalt politi.

Powered by Labrador CMS