Nytt om navn

NY JOBB: Gerd Anne Tatlie tar over etter Tor Arne Halvorsen.

Kommandørkaptein Tetlie overtar stilling i Bahrain

Gerd Anne Tetlie har overtatt stillingen som chief engagement og senior national representative i samarbeidet Combined Maritime Forces.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Kommandørkaptein Gerd Anne Tetlie tok den 12. januar over som chief engagement og senior national representative (SNR) i Combined Maritime Forces (CMF) i Bahrain.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

CMF er verdens største multinasjonale maritime koalisjon, bestående av 38 nasjoner, hvorav noen regnes som fullverdige medlemmer og noen er partnernasjoner. Norge har vært en del av koalisjonen siden 2013.

Tetlie overtar etter kommandørkaptein Tor Arne Halvorsen. Han har vært i stillingen i seks måneder og har blant annet vært med på å innlemme Egypt i samarbeidet og ledet deler av opptrening og forberedelser for den egyptiske staten.

– CMF har som oppdrag å fremme sikkerhet og stabilitet over omtrent 3,2 millioner kvadratkilometer med internasjonalt farvann i det indiske hav, Omanbukta, Den arabiske gulf, Rødehavet og Adenbukta, skriver Halvorsen i en e-post til Forsvarets forum.

I disse områdene ligger noen av verdens viktigste skipsruter, som for eksempel Suezkanalen og Hormuzstredet.

– Dette er svært viktig for norsk skipsfart, som har den femte største flåte i verden målt i verdi.

Tetlie kommer fra stilling i Forsvarsstaben, hvor hun har sittet som liaison til Norges Rederiforbund.

Powered by Labrador CMS