Nytt om navn

STOLT: Thomas Norman Hansen skriver at han er både ydmyk og stolt over å bli valgt til nytt hovedverneombud i Forsvaret.
STOLT: Thomas Norman Hansen skriver at han er både ydmyk og stolt over å bli valgt til nytt hovedverneombud i Forsvaret.

Nytt hovedverneombud i Forsvaret

Thomas Norman Hansen tiltrer vervet som nytt hovedverneombud i Forsvaret fra 1. oktober.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra 1. oktober er det Thomas Norman Hansen som tiltrer som nytt hovedverneombud i Forsvaret. Dermed blir han ansvarlig for at alle ansatte og vernepliktige i Forsvaret har et fullt forsvarlig arbeidsmiljø.

Les også: Det forente Norden

Hansen tar over for Siv Overland, som nå er fungerende hovedverneombud.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

– Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på dette arbeidet som jeg vet blir krevende. Det er mange utfordringer som må fikses, men det er også veldig mye bra som vi må ta vare på og forsterke, skriver Hansen på Facebook.

Les også: Slik konkurrerer landets skarpskyttere

– Jeg er ydmyk og stolt over å være enstemmig valgt av de sentrale arbeidstakerorganisasjonene til denne oppgaven, skriver han videre.

Hansen kommer fra jobben som hovedverneombud i Hæren.

Powered by Labrador CMS