Nyheter

FORSVARSNAVN: Er det noen i troppen, kompaniet, leiren din eller hva enn det skulle være innenfor Forsvaret, så gi en lyd til oss hvis du vet!
FORSVARSNAVN: Er det noen i troppen, kompaniet, leiren din eller hva enn det skulle være innenfor Forsvaret, så gi en lyd til oss hvis du vet!

Har du eller kjenner du noen med et forsvarsrelatert etternavn?

Er etternavnet ditt Borg, Huseby, Skjold eller kanskje heter du Kari Jørstad Moen? Hvis du har et navn med tilknytning til Forsvaret, så ønsker Forsvarets forum å komme i kontakt med deg!

Publisert Sist oppdatert

I Forsvaret finnes det utallige unike etternavn. Nå er Forsvarets forum på jakt etter personell  med forsvarsrelaterte etternavn. 

Det vil si alle etternavn som har en tilknytning eller morsom kobling til noe som er forsvarsrelatert.

Det kan for eksempel være utstyrsrelaterte navn Gevær, Bang eller Granat, stedsnavn som Vatne, Reitan eller Skjold, eller navn med en forsvarshistorisk kobling som Manus, Fleischer, Sønsteby, Baalsrud eller Tordenskiold.

Vi vil komme i kontakt med personer fra hele Forsvaret. Om det er en fra rekrutten, førstegangstjenesten, befalet ditt eller noen andre du kjenner som har et slikt etternavn, send dem et tips!

Her er terskelen lav, så send gjerne en mail selv om du er usikker på om ditt navn er relevant. Da kan du få muligheten til å delta i årets julekalender. 

Har du et etternavn som kan passe, eller kjenner du noen som passer beskrivelsen, så send oss en mail eller tips en venn!

Send ditt forslag til:

Vernepliktig journalist Henrik Sataøen hhs@fofo.no eller til vår tips-mail tips@fofo.no

Merk da emnefeltet med «Forsvarsnavn»

Powered by Labrador CMS