Nyheter

RYKKET: Politiet og Forsvaret rykket ut etter at en kvinne følte seg truet.

Forsvarets bombegruppe rykket ut til adresse i Skien

En mann i 40-årene, som er tidligere ansatt i Forsvaret, er siktet for ulovlig oppbevaring av våpen og ammunisjon, melder lokalavis.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

En mann i 40-årene er siktet for trusler og for ulovlig oppbevaring av våpen og ammunisjon. Det melder Telemarksavisa (TA).

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Etter at en kvinne lørdag ringte politiet fordi hun følte seg truet, ransaket politiet mannens adresse. Der ble det gjort funn av forsvarsmateriell, av en slik karakter at både politiets bombegruppe og Forsvaret ble tilkalt.

Les også: Befal siktet for seksuelle overgrep.

Forsvaret skal ha jobbet i boligen hele lørdag, etter mistanke om blant annet eksplosiver. Politiet har ikke gitt opplysninger om hva eller hvor mye som er beslaglagt, men det skal være snakk om «større mengder».

– Det er større mengder ammunisjon og våpen, opplyser politiadvokat i Telemark, Christine Eriksrød, til TA.

TA skriver videre at den siktede mannen skal ha hatt en lederstilling i Forsvaret, men at han ikke har jobbet der siden 2020. I fjor ble han dømt for to tilfeller av ruskjøring.

Han vil i dag fremstilles for varetektsfengsling i Telemark tingrett, grunnet frykt for bevisforspillelse.

Les også: Mann i 50-årene siktet for grovt underslag i Forsvarsbygg.

Powered by Labrador CMS