Nytt om navn

SJEFSSERSJANT: Sersjantmajor Frode Tørres er glad og stolt over å bli ny sjefssersjant i Cyberforsvaret.

Frode Tørres blir ny sjefssersjant i Cyberforsvaret

For første gang siden innføringen av spesialistkorpset bytter Cyberforsvaret sjefssersjant når sersjantmajor Frode Tørres tar over etter Per Gøran Wilhelmsen.

Publisert

– Det er med stor respekt jeg nå tar over jobben etter Per Gøran, som har gjort en meget solid jobb i sin tid som sjefssersjant, sier Frode Tørres til Forsvaret.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Den nye sjefssersjanten har hatt stillinger i en rekke avdelinger, som for eksempel Sambandsregimentet, Forsvarets spesialkommando og 6. divisjon.

I de siste årene har Tørres jobbet med driftsstyring og Cyberforsvarets kunderelasjoner i Cyberforsvarsstaben.

Han forteller at han har hatt lyst på stillingen som Cyberforsvarets sjefssersjant i en tid, og har klare mål for hvordan han ser for seg fremtiden.

– Jeg ble derfor utrolig glad og stolt da jeg fikk telefonen om at det var jeg som fikk stillingen. Det er stort å få være med å bidra i den videre utviklingen av Cyberforsvaret i en meget spennende tid, sier han.

Håper Tørres fremmer spesialistene

Avtroppende sjefssersjant, Per Gøran Wilhelmsen er godt fornøyd med at Tørres nå overtar etter han.

– Han har god oversikt over Cyberforsvarets leveranser og den komplekse organisasjonen den er, sier Wilhemsen.

Den avtroppende sjefssersjanten mener det at Tørres i bunnen sitter med fagbrev i serviceelektronikerfaget og fullførte det som en gang het Hærens tekniske fagskole, gjør han til et svært godt forbilde for de unge spesialistene i Cyberforsvaret.

– Jeg håper Tørres jobber videre med å få flere OR 2-4-stillinger i strukturen, og fremmer viktigheten av disse spesialistene. De skal være ryggraden i spesialistordning, og en med OR 4-grad skal være «superspesialisten», som kan løse alle oppdrag innen sitt fagområde, sier Wilhelmsen.

FORNØYD: Per Gøran Wilhelmsen mener Frode Tørres er et godt forbilde for de unge spesialistene.

Har oppnådd gode resultater

Sjef for Cyberforsvaret, brigader Halvor Johansen er veldig fornøyd med å nå få Frode Tørres med på laget

– Han har en kompetanseprofil som passer meget godt med den IKT-transformasjonen som Cyberforsvaret og resten av IKT-miljøet i forsvarssektoren er på vei inn i, forteller brigader Johansen.

Brigaderen sier Tørres ble valgt fordi han har både de personlige og faglige egenskapene som kreves i en stilling på dette nivået.

– Han har bred erfaring på fagområdet fra forskjellige avdelinger og nivå i Forsvaret, han har oppnådd svært gode resultater i sine tidligere posisjoner og han kjenner Cyberforsvaret og kulturen vår godt.

MANGE SØKERE: Sjef for Cyberforsvaret, Halvor Johansen, sier det var hard konkurranse om stillingen.
Powered by Labrador CMS