Nytt om navn

STYRELEDER: Kim Traavik har blitt utnevnt av Utenriksdepartementet som ny styreleder i Noref.

Traavik er ny styreleder i Senter for internasjonal konfliktløsning

Tidligere ambassadør Kim Traavik skal lede det nye styret bestående av seks personer med bakgrunn fra diplomatiet, Forsvaret og sikkerhetspolitikk.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Det nye styret består av Kim Traavik, Thomas Hegghammer, Kristin Lund, Kate Hansen Bundt, Øyvind Nordsletten og Katja S. Cappelen, skriver Utenriksdepartementet i en pressemelding.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Senter for internasjonal konfliktløsning (Noref) er en uavhengig stiftelse som ble opprettet i 2008. Den har som sin hovedoppgave å støtte opp om norsk og internasjonal fredsinnsats, gjennom egne prosjekter og støtte til andre aktører.

Bård Glad Pedersen forlater jobben som styreleder, som overtas av Kim Traavik, Han har tidligere vært ambassadør i London og statssekretær i Utenriksdepartementet.

Styret består av seks medlemmer, som i henhold til vedtektene utpekes av Utenriksdepartementet for en toårsperiode.

Dette er styremedlemmene i Noref:

  • Kim Traavik – styreleder. Tidligere ambassadør og statssekretær i UD. Siden han pensjonerte seg i 2016 har Traavik vært aktiv i ulike styrer og utført arbeid for blant annet Forskningsrådet.
  • Thomas Hegghammer – styremedlem. Sjefsforsker ved Forsvarets forskningsinstitutt og forfatter.
  • Kristin Lund – styremedlem. Tidligere generalmajor i Hæren med bred erfaring fra blant annet fredsbevarende operasjoner.
  • Kate Hansen Bundt – styremedlem. Generalsekretær i Den norske Atlanterhavskomité. Styreleder ved Norsk utenrikspolitisk institutt.
  • Øyvind Nordsletten - styremedlem. Tidligere ambassadør, blant annet til Russland og Ukraina.
  • Katja S. Cappelen - styremedlem. Prosjektrådgiver og ansattrepresentant, Noref.
Powered by Labrador CMS