Nyheter

ANSATT: Kjetil Bragstad er ansatt som ny generalsekretær i Veteranforbundet SIOPS.

Han er ny generalsekretær i SIOPS

Fra og med 1. februar 2023 tar veteran Kjetil Bragstad over som generalsekretær for Veteranforbundet SIOPS.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere har jurist og veteran Kjetil Bragstad hatt stilling som rådgiver i Utlendningsnemnda (UNE) og har over 10 års erfaring fra organisasjonsarbeid. Han har i tillegg jobbet i Forsvaret og har tjenestegjort i internasjonale operasjoner. Nå er han ansatt som ny generalsekretær i SIOPS, med tiltredelse 1. februar 2023, det skriver SIOPS i en pressemelding.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

SAMLET: Fra venstre: Avgående generalsekretær, Øystein K. Wemberg, Styreleder Arve M. Aasbak og påtroppende generalsekretær Kjetil Bragstad.

– Det er først og fremst med glede å få tiltre i stillingen som generalsekretær. Jeg påtar meg rollen med stor ydmykhet og stolthet, og ser frem til å jobbe sammen med mine nye medarbeidere i SIOPS, og alle frivillige, uttaler den påtroppende generalsekretæren.

Styreleder i SIOPS, Arve Marcelius Aasbak uttrykker på vegne at styret, en stor fornøyelse ved ansettelsen av Bragstad.

– Vi har hatt en bred ansettelsesprosess, og har sikret god forankring. Bragstad har stått frem som den beste kandidaten, og hans bakgrunn både som skadd veteran og jurist vil styrke vår organisasjon ytterligere.

Les mer: Regjeringen varsler tiltaksplan for veteraner

Powered by Labrador CMS