Nytt om navn

NY JOBB: Hasse Lindmo begynner i NSM etter sommeren.

Hasse Lindmo blir ny kommunikasjonsdirektør i NSM

Lindmo går også inn som del av Nasjonal sikkerhetsmyndighets (NSM) ledelse.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Lindmo kommer fra jobben som kommunikasjonsdirektør i Redningsselskapet. Han har erfaring med kriseledelse og lang erfaring fra mediebransjen, skriver Nasjonal sikkerhetsmyndighet i en pressemelding. 1. september begynner han i stillingen som kommunikasjonsdirektør i NSM.

26 personer søkte på stillingen: Se listen her!

Nasjonal sikkerhetsmyndighet jobber både på sivil og militær side med å forebygge, avdekke og håndtere sikkerhetstruende virksomhet. NSM har blant annet et nasjonalt ansvar for å avdekke, varsle og koordinere håndtering av alvorlige cyberangrep, skriver de selv.

– Å styrke nasjonens felles evne og bevissthet rundt nødvendig forebyggende sikkerhet er viktig for å møte en krevende sikkerhetssituasjon i årene som kommer. Vi er svært glad for å få Lindmo med oss i dette arbeidet, sier direktør i NSM Sofie Nystrøm i pressemeldingen.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Powered by Labrador CMS