Nytt om navn

TIL NATO: Eli Myrkaskog forlater sin nåværende jobb i FMA for å tre inn i en stilling i Nato.
TIL NATO: Eli Myrkaskog forlater sin nåværende jobb i FMA for å tre inn i en stilling i Nato.

Eli Myrkaskog er ny komitéleder i Nato

Myrkaskog kommer fra stillingen som leder for seksjon for Nato-infrastruktur i Forsvarsmateriell (FMA) og tiltrer sin nye stilling i september 2023.

Publisert

Eli Myrkaskog er valgt til leder for inversteringskomiteen i Nato.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Hun er valg for en toårsperiode, etter bred støtte fra Norges allierte, ifølge en uttalelse fra departementsråd i Forsvarsdepartementet, Frede Hermansen. Det skriver Forsvarsdepartementet i en pressemelding.

– Myrkaskog har et bredt nettverk blant nasjonene og staben, og besitter kvalifikasjoner og erfaring som gjør henne godt kvalifisert til dette vervet, sier Hermansen.

I dag leder Myrkaskog seksjonen for Nato-infrastruktur i Forsvarsmateriell (FMA). Tidligere har hun vært norsk representant i investeringskomiteen og i Natos komité for ressurspolicy og -planlegging.

Investeringskomiteen følger opp Natos investeringsprogram for sikkerhet (NSIP) og godkjenner investeringsprosjekter for medlemslandene og Natos etater.

– Jeg er stolt og takknemlig for å ha blitt valgt til å lede investeringskomiteen i Nato. Jeg har hatt gleden av å jobbe med NSIP på vegne av Norge i mange år, og det er verdifull erfaring å ha med seg inn i jobben, sier Eli Myrkaskog i pressemeldingen.

Les også: – Nato er i endring, sier forsvarssjef Eirik Kristoffersen.

Powered by Labrador CMS