Nytt om navn

EVIG: Nina Grimeland skriver i et innlegg på LinkedIn at hun alltid kommer til å være offiser.

Lederen for Militært kvinnelig nettverk begynner i sivil jobb

Etter 19 år i Forsvaret skal orlogskaptein Nina Grimeland forlate Forsvaret til fordel for en jobb i det sivile.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Grimeland har de siste årene jobbet i Sjøforsvarsstaben og har vært leder i Militært kvinnelig nettverk. Nå skal hun starte i ny sivil jobb.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Hun skriver i et innlegg på LinkedIn at hun, etter 19 år i Forsvaret, er stolt over å bli en del av PwC Bergen.

— Å forlate Forsvaret var en vanskelig beslutning, men å vite at jeg kan jobbe videre med hjertesakene mine i et større perspektiv fikk meg til å bytte ut uniformen, skriver Grimeland på LinkedIn.

— I tillegg vil jeg si at det har vært spesielt givende å få lov til å lede Militært kvinnelig nettverk den siste perioden og få lov til å sette mangfold og organisasjonskultur på agendaen og bidra til et godt og trygt arbeidsmiljø. Her er det fremdeles mye arbeid som gjenstår, men jeg er svært positiv til det arbeidet som må gjøres, skriver Grimeland til Forsvarets forum på melding.

Les også: Wiik-Hansen vender tilbake til Forsvaret

Selskapet hun nå skal jobbe for, PwC, er et globalt revisjons-, rådgivnings- og advokatfirma. Der skal hun inn i stillingen som manager i PwC people and organisation.

Amanda Bergh Schjelderup overtar vervet som leder for Militært kvinnelig nettverk frem til det er nytt valg i januar 2023.

Powered by Labrador CMS