Nytt om navn

FIKK PRIS: I desemmber 2022 fikk Tina Aimée Saltskår Forsvarets likestilling- og mangfoldspris. Nå har hun fått seg ny jobb.
FIKK PRIS: I desemmber 2022 fikk Tina Aimée Saltskår Forsvarets likestilling- og mangfoldspris. Nå har hun fått seg ny jobb.

Flotiljemester Saltskår blir sivil:
– Tiden i Forsvaret har vært et eventyr

HR-spesialist og nestleder i Militært kvinnelig nettverk Tina Aimée Saltskår går til PwC.

Etter 15 år i Forsvaret skal flotiljemester Tina Aimée Saltskår ut i det sivile liv. Hun forlater jobben som HR-spesialist i Marinen til fordel for jobb i PwC, hvor hun skal jobbe som konsulent. Der får hun jobbe videre med likestilling og mangfold.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

– Mitt største ønske er å få bruke min erfaring og kunnskap om inkluderende arbeidsliv til å hjelpe flere bedrifter med å sikre god forvaltning av gravide arbeidstakere og livsfasepolitikk generelt, sier Saltskår til Forsvarets forum.

I 2022 mottok Saltskår Forsvarets mangfolds- og likestillingspris, for sitt engasjement for ivaretakelse av gravide arbeidstakere i Forsvaret.

«Prisvinneren har gjennom sitt engasjement for mangfold og likestilling i Forsvaret vist evne og vilje til å iverksette gjeldende politikk langt utover det som er forventet», stod det i begrunnelsen.

– Tiden i Forsvaret har vært et eventyr. Jeg har fått oppleve mye spennende både i inn- og utland, møtt mange interessante mennesker og stiftet flere livslange vennskap. Forsvaret er en unik arbeidsplass med mange muligheter. Jeg har fått teste flere ulike fagfelt, og med det funnet det jeg er god på og brenner for.

Tidligere har Saltskår også jobbet som mission support i 338 skvadronen, som rekrutteringsoffiser og som operasjonsoffiser i HV-02. I januar ble hun valgt til nestleder i Militært kvinnelig nettverk.

– Forsvaret er mer enn bare en jobb, og vil alltid være en del av min identitet. Det har derfor vært et stort, men riktig steg å slutte i Forsvaret – selv om jeg gjerne skulle vært med på den endringsprosessen Forsvaret står i nå, sier hun.

– I kontrast til mange har jeg tro på HR M&E (modernisering og effektivisering), så lenge vi ikke forskutterer effekten prematurt og nedbemanner før den tekniske understøttelsen er på plass – slik vi har sett i så mange omstillinger før i Forsvaret.

Powered by Labrador CMS