Nytt om navn

NY JOBB: Torgrim Foshaugen har tatt over som Hærens hovedverneombud.

Hæren har fått nytt hovedverneombud

Den 1. oktober overtok Torgrim Foshaug vervet som hovedverneombud i Hæren. 

Publisert Sist oppdatert

Torgrim Foshaug er Hærens nye hovedverneombud. Han har tidligere vært blant annet bataljonssjef i Sambandsbataljonen i Brigade nord. 

– Som hovedverneombud er min jobb å påse at personell i Hæren har en trygg hverdag og et forsvarlig arbeidsmiljø, hvor man unngår unødig skade eller tap av liv. Det er helt overordnet, sier Foshaug til Forsvarets forum. 

– Jeg har også et spesielt fokus på de organisatoriske endringene som pågår i Forsvaret og hvordan dette påvirker de ansatte. Det er av stor interesse, sier han. 

Foshaug kommer fra stillingen som G7, altså seksjonssjef for Hærens avdeling for trening. Han trekker frem mangel på personell og kompetanse som en langvarig problemstilling. 

– Vi har en utfordring i Hæren med å ha tilstrekkelig kvalifisert personell. Mange på personell og kompetanse utgjør alltid en risiko for at ulykker kan skje. 

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Powered by Labrador CMS