Nyheter

LETEAKSJON: HV-14 bistår i søket etter en på snøscooter. Bildet er tatt i en annen sammenheng.

Heimevernet bistod i leteaksjon i Nordland

Søket etter en savnet snøscooterfører avsluttes. Politiet melder at mannen er gjort rede for. 

Publisert Sist oppdatert

Like etter klokken 9 mandag formiddag skriver politiet i Nordland på Twitter/X at mannen er gjort rede for og at han er i god form. 

Tidligere opplyste Politiet i Nordland til NRK at scooterføreren skulle kjøre fra Joarsjøen i Sverige til Hattfjelldal, men at han ikke dukket opp på angitt sted.

Føreren ble meldt savnet klokken 20.59 søndag kveld.

– Vi har kjørt over frivillige fra Norge til Sverige. De kjører scooterløypa fra norsk og svensk side. Det søkes også med lokale svenske frivillige, sa operasjonsleder Ina Selfors til NRK natt til mandag.

Politiet i Nordland opplyste ved 6-tiden mandag morgen at det fremdeles ikke var gjort noe funn av den savnede, og at Forsvaret bistod med personell og scootere i søket.

Forsvarets operative hovedkvarter opplyser til Forsvarets forum at det er Sør-Hålogaland Heimvernsdistrikt 14 (HV-14) som bidrar i søket. 

Litt etter klokken 7 satte et redningshelikopter kursen mot Hattfjelldal for å delta i søket, opplyste politiet i Nordland på X/Twitter.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Powered by Labrador CMS