Nytt om navn

HÆRENS HOVEDVERNEOMBUD: Svein Inge Sælevik er opptatt av godt arbeidsmiljø og vil sørge for å sikre dette i sitt nye verv.
HÆRENS HOVEDVERNEOMBUD: Svein Inge Sælevik er opptatt av godt arbeidsmiljø og vil sørge for å sikre dette i sitt nye verv.

Tiltrer som Hærens nye hovedverneombud med skrekkblandet fryd

Svein Inge Sælevik er Hærens nye hovedverneombud, et verv han tar på største alvor.

Publisert

Stafettpinnen tar han fra Thomas Norman Hansen som er nytt hovedverneombud for Forsvaret. Sælevik ble valgt som hovedverneombud for Brigade Nord i 2020, før han ble valgt som Hærens hovedverneombud 1. januar i år.

Tidligere har han erfaring som avdelingstillitsvalgt og lokalt verneombud.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Hovedverneombudet leder vernetjenesten i Hæren og er ledelsens rådgiver i saker som omhandler arbeidsmiljø.

– Jeg gleder meg til å komme i gang og jobbe med vernetjenesten for hele Hæren. Et trygt og godt arbeidsmiljø er viktig på alle måter, også i et beholde/rekruttere perspektiv. Den viktigste ressursen er folka, uten folka er vi ingenting, sier Sælevik til Forsvarets forum.

Han er opptatt av dialog og å løfte frem og ta tak i de utfordringene som finnes innenfor arbeidsmiljø.

– Vi må sørge for at vi er en trygg og god arbeidsplass. Også må vi ikke glemme at vi har veldig mye bra som vi må beholde og forsterke. Hæren har utrolig mange flinke folk, men vi trenger flere og vi er nødt til å ta godt vare på dem vi har. Det vil et trygt og godt arbeidsmiljø bidra til, sier han.

Sælevik sier det er store sko å fylle etter Hansen, men at han er glad det er rett mann på rett plass.

– Jeg må si at jeg tiltrer med både skrekkblandet fryd og ydmykhet knyttet til oppgavene som nå står foran meg som Hærens hovedverneombud.Powered by Labrador CMS