Nytt om navn

Per Erlien Dalløkken, kommunikasjonsrådgiver i Forsvarsmateriell.
FRA TU TIL FMA: Per Erlien Dalløkken går fra å være journalist i Teknisk ukeblad til kommunikasjonsrådgiver i Forsvarsmateriell.

Bytter ut Teknisk Ukeblad med Forsvarsmateriell

Per Erlien Dalløkken har jobbet som journalist i Teknisk Ukeblad siden 2007. Fra april av skal han være kommunikasjonsrådgiver i Forsvarsmateriell.

Publisert Sist oppdatert

Journalist Per Erlien Dalløkken forlater Teknisk Ukeblad (TU) til fordel for rollen som kommunikasjonsrådgiver i Forsvarsmateriell den 1. april.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

47-åringen fra Tolga har en journalistutdannelse fra Høgskulen i Volda i bunn.

I TU har Dalløkken siden 2007 primært skrevet om forsvar, med et spesielt øye for forsvarsteknologi, forsvarsindustri og sivil luftfart.

– Det har vært svært givende å jobbe i Teknisk Ukeblad med bortimot frie tøyler, mange spennende oppdrag og ikke minst ha mulighet til å nerde ned i detaljene. Samtidig er det jo slik at når man har vært i over 16 år i samme jobb, kan det å friste å prøve noe nytt, sier Dalløkken.

Tolgingen er glad han fortsatt skal få jobbe med forsvarsteknologi fremover. Han sier det er enormt mye nytt materiell som skal anskaffes til Forsvaret framover, og mye utstyr som skal fases inn, forvaltes og avhendes. 

På grunn av dette har Dalløkken vanskelig for å se for seg et mer spennende arbeidssted enn Forsvarsmateriell i den tiden man er i nå.

– Allerede før det ble krig i Europa var det norske forsvaret i gang med å fase inn en rekke nye kapasiteter. Tilfeldigvis starter jeg omtrent samtidig som den nye langtidsplanen skal legges fram, som trolig legger til rette for et skyhøyt framtidig investeringsnivå i forsvarssektoren, sier han.

Avslutningsvis sier han at han ser frem til å være på innsiden i et av landets fremste militærteknologiske fagmiljø i denne historiske fasen.

Powered by Labrador CMS