Nytt om navn

FIKK PRIS: Knut Andreas Flydal har gått videregående offiserpåbygging våren 2023, og ble kåret til beste student i militær ledelse.

Major Flydal ble beste student i militær ledelse

Knut Andreas Flydal var én av flere som fikk tildelt utmerkelser i Fanehallen på Akershus festning fredag, under Forsvarets høgskoles avslutningsseremoni.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Under avslutningsseremonien for masterstudier i militære studier, videregående offiserspåbygging og videregående befalsutdanning nivå 3 fredag 23. juni, ble det delt ut en rekke utmerkelser til elever ved de ulike kullene.

Sjef for Forsvarsstabens pris for beste student i militær ledelse gikk til major Knut Andreas Flydal. I august tar han over som ny sjef for Akershus kommandantskap (AK), som er en avdeling under Forsvarets fellestjenester (FFT). Han har tidligere fått tildelt Krigskorset for sin innsats under et oppdrag i Syria.

Stabssersjant Hans Agnar Grønnvoll fikk forsvarssjefens sjefssersjants pris for beste elev på videregående befalsutdanning nivå 3 (VBU 3), overrakt av Runne Wenneberg.

Forsvarssjefens ærespris gikk til major Einar Opedal, mens major Erik Bamford fikk sjef for Forsvarets operative hovedkvarters pris for beste student i faget fellesoperasjoner for 2023.

Major Rune Rippon fikk den samme prisen for 2022. Rippon er nestkommanderende og stabssjef i Porsanger bataljon.

Prisen for beste masteroppgave gikk til Carina Vinterdal, også major. Hun har bakgrunn som blant annet kompanisjef i Jarfjordkompaniet ved Grensevakten (GSV) og som sjef for Forsvarets hundeskole.

MAJOR: Einar Opedal fikk Forsvarssjefens ærespris, her sammen med sjef for FST Elisabeth Natvig.
BESTE ELEV: Hans Agnar Grønnvoll er beste elev på VBU 3, her sammen med Runne Wenneberg (t.h.).
MASTER: Carina Vinterdal har skrevet kullets beste masteroppgave.
BESTE STUDENT: Rune Rippon er beste student i fellesoperasjoner for 2022.
BESTE STUDENT: Erik Bamford er beste student i fellesoperasjoner for 2023.
MILITÆR LEDELSE: Major Knut Anderas Flydal og sjef for Forsvarsstaben Elisabeth Natvig.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Powered by Labrador CMS