Nyheter

PERSONELL: FFI er i gang med å kartlegge hva ansatte mener om lønnen sin. Illustrasjonsbilde fra markeringen av Forsvarets minnedag på Terningmoen i november 2021.
PERSONELL: FFI er i gang med å kartlegge hva ansatte mener om lønnen sin. Illustrasjonsbilde fra markeringen av Forsvarets minnedag på Terningmoen i november 2021.

FFI undersøker lønn og ytelser i forsvarssektoren

Spørreundersøkelsen går ut til de fleste som er tilknyttet sektoren. Målet er å finne ut hva ansatte mener om lønn og andre økonomiske kompensasjonsordninger.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Svarene i Forsvarets forskningsinstitutts (FFI) undersøkelsen skal brukes til å utvikle lønns- og insentivordningene i forsvarssektoren. Det skriver regjeringen i en pressemelding.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

– Undersøkelsen er et ledd i arbeidet med å videreutvikle lønns- og insentivsystemene i forsvarssektoren, som skal sikre at sektoren i fremtiden evner å rekruttere, motivere, beholde og avvikle personell, sier fungerende departementsråd i Forsvarsdepartementet Frede Hermansen.

Undersøkelsen er del av departementets prosjekt som ble nedsatt i september 2021. Det skal utrede og anbefale forbedringer i forsvarssektorens lønns- og insentivsystem. Spørreundersøkelsen som nå går ut, omhandler blant annet lønn og pensjon, lønnstillegg og bonusordninger, utdanningsordninger og kompensasjonsordninger.

Les også: En smakebit av millionen - og ikke bare for de få

I tillegg til spørreundersøkelsen blir det også utført intervjuer med ledelse og arbeidstakerorganisasjoner.

Fristen for å svare er 19. januar.

Powered by Labrador CMS