Nyheter

HEDER: Forsvarets hovedverneombud Thomas Norman Hansen (t.v.) mottar årets hederspris fra forbundsleder Torbjørn Bongo i Norges offisers- og spesialistforbund.

Forsvarets hovedverneombud fikk hederspris

Fikk portrett laget av Donald Duck-tegner fra Norges offisers- og spesialistforbund.  

Publisert Sist oppdatert

Forsvarets hovedverneombud Thomas Norman Hansen fikk nylig Norges offisers- og spesialistforbunds hederspris for 2023. 

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Selve prisen er et håndtegnet portrett av tegneseriekunstneren Arild Midthun, som er kjent for å tegne Donald Duck. 

– Jeg synes det er veldig hyggelig og bekrefter at man jobber med de rette tingene på den rette måten. Å få dette fra fagforeningen gir veldig god motivasjon til å fortsette i de samme sporene, og bekrefter at tingene man gjør må man fortsette med, sier Hansen til Forsvarets forum. 

Hansen forteller at han aldri før har opplevd å få et portrett tegnet av seg selv. 

VANT: Dette portrettet av Thomas Normann Hansen er tegnet av Arild Midthun.

– Det synes jeg var kjempekult, spesielt at det er Arild Midthun som blant annet har tegnet Donald som har laget det. Jeg skal ha det på kontoret, sier han fornøyd. 

Bakgrunnen for prisen var Hansens arbeid som Forsvarets hovedverneombud, en stilling som han tiltrådte i oktober 2022. Hansen er opptatt av at han vil dele hederen med de andre verneombudene. 

– Det er ikke sånn at vernearbeidet bare blir til på toppen. Jeg har ikke tall på hvor mange verneombud det er i Forsvaret, men det er et sted mellom 400-500. Jeg synes det er en ære å være kaptein på laget. Jobben blir til ved at alle de andre også gjør den, så dette må jeg dele med de andre, sier han. 

Powered by Labrador CMS