Nytt om navn

CYBER: Inge Kampenes ble sjef for Cyberforsvaret i 2017.
CYBER: Inge Kampenes ble sjef for Cyberforsvaret i 2017.

Inge Kampenes forlater Forsvaret

Generalmajor Inge Kampenes slutter som sjef Cyberforsvaret, for å jobbe med sikkerhetsrådgivning i det private næringsliv.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Sjef Cyberforsvaret har fått jobb i konsulentselskapet Advansia, som spesialiserer seg på prosjekt- og byggeledelse.

Kampenes starter i den nye jobben over sommeren. Foreløpig vil han ikke si så mye om sin nye jobb.

– Jeg er sjef Cyberforsvaret inntil første august og har frem til da fokus på min stilling og rolle i Forsvaret. Spørsmål vedrørende min rolle etter første august kan med fordel vente til nærmere sommeren, når jeg justerer fokuset mot fremtidige arbeidsoppgaver, skriver han i en e-post til Forsvarets forum.

Advansia har annonsert ansettelsen i sosiale medier.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

«Advansia satser stort på utvikling av vårt fagmiljø innen sikkerhetsrådgivning, og gleder oss veldig over å få med Inge Kampenes på laget», skriver seksjonsleder i Advansia Jack Fischer Eriksen på LinkedIn.

Kampenes er utdannet flyger og har blant annet vært sjef for 338 skvadron i løpet av sin lange karriere i Forsvaret. I 2017 ble han sjef Cyberforsvaret.

Powered by Labrador CMS