Nytt om navn

SJEFSBYTTE: Frode Staurset (t.h.) overtok stafettpinnen etter Ronny Kristoffersen (t.v.) fredag 8. oktober.

Ny sjef på Madla

Fredag 8. oktober overtok Frode Staurset stafettpinnen som sjef KNM Harald Haarfagre.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Sjef Sjøforsvaret, kontreadmiral Rune Andersen holdt seremonien hvor kommandør Ronny Kristoffersen trådte av som Sjef KNM Harald Haarfagre og ga stafettpinnen videre til kommandør Frode Staurset.

Staurset kommer fra stilling som seksjonssjef for J4 HNS ved Forsvarets operative hovedkvarter. Under seremonien takket han avdelingen ved KNM Harald Haarfagre og kommandør Kristoffersen for det gode arbeidet, skriver avdelingen på sine Facebook-sider.

Les også: Etterlyser bedre familiepolitikk - frykter flere vil slutte

– KNM Harald Haarfagre er en stor og viktig avdeling. Det gjelder ikke bare i Sjøforsvaret, men Forsvaret generelt. Dette er en avdeling med en stor oppgaveportefølje, som spenner seg fra strategiske leveranser til JWC (Joint Warfare Centre) via lokal koordinerende myndighet-ansvar, til vår primæroppgave som er å utdanne fremtidens soldater til Luft- og Sjøforsvaret. Ikke minst er det en avdeling med lange og stolte tradisjoner både som garnison, men også som utdanningssted, sa Staurset under seremonien.

Avtroppende sjef, Ronny Kristoffersen har byttet beite over til Etteretningstjenesten. Her startet han allerede 1. august. I mellomtiden, frem til en ny Madla-sjef ble valgt, har nestkommanderende ved avdelingen fungert som sjef. Det opplyste kommunikasjonssjef i Sjøforsvaret Torill Herland om tidligere i sommer.

Les også: Forsvaret mangler sko

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Powered by Labrador CMS