Nyheter

KLAR TIL STRID?: 14 kjendiser skal kjempe om Otto Lauritzens oransje beret i Kompani Lauritzen.

Disse «rekruttene» er klare for Kompani Lauritzen

Det er duket for en ny sesong av TV 2s suksess-program. Blant deltakerne finner man en danser, en stortingsrepresentant og to «Basic Bitches». 

Publisert Sist oppdatert

14 nye kjendiser er klare for innspilling av Kompani Lauritzen. Det melder TV 2. 

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

For første gang skal realityserien spilles inn på Bømoen leir på Voss. Tidligere sesonger har blitt spilt inn på Setnesmoen leir i Åndalsnes. 

Konseptet går ut på at kjendiser innkvarteres på en militærleir og går gjennom typiske militære øvelser og oppgaver, med mål om å bli «en bedre versjon av seg selv».  

Bømoen leir ble opprettet som ekserserplass for Sogn bataljon i 1899 og ligger ved utløpet av Raundalen, knappe fem kilometer nordøst for Voss sentrum. Leiren består av blant annet en magasinleir, en forlegningsleir, flystripe, verksted og skytebaner. 

Mellom 1995 og 2022 disponerte Fjordane regiment leiren, og frem til 2007 ble leiren disponert av Alliert treningssenter Sør-Norge. 

I 2012 ble Forsvarets virksomhet på Bømoen lagt ned, og leiren ble solgt. 

Disse skal kjempe om Otto Lauritzens oransje beret på Bømoen: 

 • Vår Staude, programleder. Tidligere nyhetsanker og Washington-korrespondent for TV 2. Kanskje best kjent som programleder i «God morgen Norge». 
 • Mona Berntsen, danser. Vant skandinaviske «So You Think You Can Dance» i 2008 og har opptrådt på en rekke prestisjetunge scener, blant annet under Oscar-utdelingen. Var danser på Justin Bieber sin verdensturné i 2016 og danset under pauseshowet til Madonna i finalen av Eurovision Song Contest i Israel i 2019. 
 • Stinius Maurstad, tv-personlighet. Sønn av skuespiller Mari Maurstad. Familien har deltatt i programmet «Sofa» og Stinius er selv kjent fra TV-programmet «Love IRL». 
 • Karin Klouman, skuespiller. Kjent fra blant annet sin rolle som Julie i TV-serien «Basic Bitch» og sin deltakelse i «Kongen Befaler». 
 • Mikkel Bratt Silset, skuespiller. Kjent fra roller i blant annet «Vikingane», «Valkyrien» og «Familien Lykke». Han har også rollen som kjæresten til Karin Klouman sin karakter i «Basic Bitch». 
 • Nora Haukland, influenser. Ble først kjent gjennom sin deltakelse i dating-programmet «Love Island». I dag er hun influenser, med 94 tusen følgere på Instagram. Deltok nylig i dokusåpen «Girls of Oslo». 
 • Aleksander Sæterstøl, tv-personlighet. Ble først kjent for det norske folk da han deltok i «Paradise Hotel» i 2017. Har i ettertid blitt en erfaren reality-deltaker, i blant annet «Skal vi Danse» og «Farmen kjendis». Har også deltatt i «Bloggerne» og «Sofa», sammen med kjæresten Martine Lunde. 
 • Rauand Ismail,  politiker. Stilte som ordførerkandidat i Oslo for Miljøpartiet De Grønne ved forrige kommunevalg. Han er vararepresentant nummer to for Oslo på Stortinget. Ble nominert til Årets nye deltaker på Gullruten etter sin deltakelse i NRK-programmet «Folkevalgt»
 • Robin Hofset, YouTube-kjendis. Har tidligere deltatt i «Forræder» og i «Fyr og flamme» og har over 100.000 abonnenter på YouTube. 
 • Hedvig Sophie Glestad, tv-personlighet. Ble kjent gjennom TV-serien «Alle elsker David». Er i dag influenser med 74 tusen følgere på Instagram og jobber som personlig trener. 
 • Silje Nordnes, programleder. Ledet i mange år «P3morgen» på NRK sammen med Ronny Brede Aase og Markus Neby. Nå ser du henne på skjermen som programleder for «Maskorama». 
 • Jonas Lihaug, YouTube-kjendis. Ble kjent på YouTube, hvor han har mer enn 55 tusen abonnenter.  Har vært programleder for NRKs YouTube-kanal «FlippKlipp». Har også medvirket i «4ETG» sammen med blant andre Martha Leivestad og Henrik Farley. 
 • Alexandra Rotan, artist. Én av tre medlemmer i bandet KEiiNO, som representerte Norge i «Eurovision Song Contest» i 2019. Bandet fikk flest publikumsstemmer og endte på sjetteplass. 
 • Knut Marius Djupvik, artist. Har vunnet både The Voice og Stjernekamp. Har gitt ut ett album og en EP som soloartist. 
Powered by Labrador CMS