Nytt om navn

SEKS ÅR TIL: Thorbjørn Thoresen skal være direktør i Forsvarsbygg i seks år til.

Thorbjørn Thoresen fortsetter som sjef i Forsvarsbygg

Thoresen har vært direktør i Forsvarsbygg siden 2016 og skal fortsette i seks år til.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Thorbjørn Thoresen skal sitte som direktør i Forsvarsbygg i seks nye år. Det ble besluttet av Kongen i statsråd fredag 8. april, skriver Forsvarsbygg i en pressemelding.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Thoresen har vært sjef i Forsvarsbygg siden 2016. Nå ser han frem til en ny seksårsperiode.

– Jeg takker for tilliten, og ser frem til seks nye år som direktør Forsvarsbygg. Jeg ser utnevnelsen som et signal om at Forsvarsdepartementet er godt fornøyd med det oppdraget alle 1500 medarbeidere i Forsvarsbygg leverer på hver dag for å bygge forsvarsevne for Norge, sier han i pressemeldingen.

Les også: Nordmenn er betydelig mer bekymret for krig

Forsvarsbygg er den største offentlige eiendomsaktøren i Norge. De har i oppgave å forvalte forsvarssektorens eiendom, bygg og anlegg.

Thoresen benytter muligheten til å fremheve viktigheten av det Forsvarsbygg og deres ansatte gjør.

– Europa står i en alvorlig situasjon for tiden, og det har blitt klart for alle hvor viktig det er at Norge har et sterkt forsvar både på egen hånd, i totalforsvaret og sammen med allierte. På alle disse områdene er eiendom, bygg og anlegg en grunnleggende innsatsfaktor, sier han.

Les mer: Andøya flystasjon blir permanent base for mottak av allierte styrker

Powered by Labrador CMS