Nytt om navn

PRIS: Philip Matlary ble nylig tildelt en pris for sitt arbeide, blant annet for å styrke taktikkundervisningen ved Krigsskolen.
PRIS: Philip Matlary ble nylig tildelt en pris for sitt arbeide, blant annet for å styrke taktikkundervisningen ved Krigsskolen.

Rittmester Matlary tildelt pris for militærvitenskapelig arbeid

Rittmester Philip Matlary er tildelt Hærens kunnskapslegat for blant annet å styrke taktikkundervisningen ved Krigsskolen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Philip Matlary, sjef for Kampstøtteeskadron 6 i Porsanger bataljon, ble nylig tildelt Hærens kunnskapslegat, som er en sammenslåing av flere eldre legater.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

I begrunnelsen som ble lest av sjef Hæren Lars Lervik under en digital seremoni heter det:

«Han har skrevet masteroppgaven Teaching tactics as armies integrate ved King's College i London hvor han fikk karakter A. Med basis i denne han har i stor grad bidratt til å heve taktikkundervisningen ved Krigsskolen og han har blant annet etablert «Taktikkrommet». Han har videre etablert «Stratagem» - et forum for militærvitenskaplige studier, der yngre debattanter gis mulighet til publisering samt gis mulighet for mentorering.».

Prisen består av «Generalmajor Hakon Hansens gullmedalje», som er en norsk medalje til belønning av militærvitenskapelig arbeid, samt en pengepremie på 5000 kroner.

Powered by Labrador CMS