Nyheter:

PRISVINNER: Stian Eisentrger og Svein Kjølberg fra VG fikk Internasjonal Reporter-prisen under SKUP-konferanse i 2018.
PRISVINNER: Stian Eisentrger og Svein Kjølberg fra VG fikk Internasjonal Reporter-prisen under SKUP-konferanse i 2018.

Forsvarets forum-redaktør nominert til redaktørpris

Stian Eisenträger er nominert i kategorien Årets nyskaper.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Redaktørforeningen skal dele ut priser for Årets redaktør, og i kategorien Årets Nyskaper er Forsvarets forums egen sjefredaktør Stian Eisenträger er nominert.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Juryen begrunner blant annet nominasjonen med at Eisenträger «satte tydelige mål om å drive undersøkende, kritisk og konstruktiv journalistikk og grave frem egne nyheter» etter at han tiltrådte som redaktør i Forsvarets forum i august 2020.

«Under Eisenträgers ledelse har Forsvarets forum for første gang levert SKUP-rapport, og da for sakskomplekset «Uunnværlig», som har gransket Forsvarets hasteinnkjøp for 193 millioner kroner. Eisenträger har faglig tyngde, et godt renommé og er en dyktig leder som allerede etter kort tid har satt viktige og prinsipielle spor etter seg i Forsvarets forum», skriver juryen.

Prisutdelingen skal etter planen foregå i juni. De andre nominerte i samme kategori som Eisenträger er Ida Eliassen-Coker, sjefredaktør i Altså, og Trygve Sunde Kolderup, redaktør i Fjell og Vidde.

Powered by Labrador CMS