Nyheter

SERIE: TV 2, her ved Dag Otto Lauritzen, søker nye deltakere til en litt annerledes runde med serien «Kompani Lauritzen».

Lager nytt kompani for 20-åringer

Kompani Lauritsen skal hjelpe unge voksne å få fart på voksenlivet.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter å ha drillet kjendis-Norge i sluttet orden og hinderløype, kommer TV 2 med et tilskudd til realityserien «Kompani Lauritsen». I versjonen som spilles inn våren 2022 er det imidlertid ikke kjendiser som skal ikle seg uniform, men 20-åringer som har problemer med å takle voksenlivet.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

– Det er mange unge som sliter med å finne plassen sin i de voksnes rekker, sliter med å fullføre studier, holde på en jobb, eller generelt tilpasse seg samfunnets normer og regler. Gjennom dette opplegget vil de få muligheten til å gjenoppdage seg selv, som forhåpentligvis vil gi dem en ny og frisk start når de kommer ut igjen, sier programleder Dag Otto Lauritzen i en pressemelding.

Les også: Forsvaret kan tilby et overgangsrite som er til nytte for både ungdommene og samfunnet, skriver Johannes Kibsgaard

Til VG forteller Lauritzen at han mener flere vil ha nytte av erfaring fra Forsvaret.

– Dette blir for folk flest og jeg har alltid ment at det året jeg var i Forsvaret, har vært med på å forme meg som menneske, sier Lauritzen.

Powered by Labrador CMS