Nyheter

PROSJEKTLEDER: Danel Hammer er utpekt som prosjektleder for den nye avtalen mellom Forsvaret og Agder fylkeskommune.

Forsvaret inngår avtale med Agder fylkeskommune: – Høy prioritet

Avtalen vil bidra til å styrke Forsvarets innsats for å fremme likestilling, mangfold og inkludering.

Publisert Sist oppdatert

Forsvaret har inngått en avtale med Agder fylkeskommune gjennom sertifiseringsordningen Likestilt arbeidsliv. Avtalen innebærer gjennomføring av en verifikasjonsprosess og internkontroll innen områdene likestilling, inkludering og mangfold.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Det kommer fram i en pressemelding fra fylkeskommunen

Gjennom avtalen kommer nå Forsvaret og Likestilt arbeidsliv til å ha jevnlige møter, og samarbeide faglig for å hindre diskriminering. Mangfoldsrådgiver i forsvaret Danel Hammer, er utpekt som prosjektleder.

– Videreutvikling av likestillingsarbeidet i Forsvaret har høy prioritet. Vi skal bli enda bedre på å bruke likestillingsperspektiver som en ressurs i HR-faget, og som verktøy for å nå våre operative mål. Vi ser frem til et lærerikt samarbeid med Likestilt arbeidsliv, sier Hammer til fylkeskommunen.

Leder for utviklingen og utrullingen av Likestilt arbeidsliv i Agder fylkeskommune, Patricia Sandnes Hartmann, forteller at de ser fram til samarbeidet. 

– Vi er glad for at de (Forsvaret, journ.anm) ønsker å styrke likestillingsarbeidet sitt gjennom samarbeid med oss i Likestilt arbeidsliv.

Gjennom denne avtalen forplikter Forsvaret seg til å effektivt organisere sitt likestillingsarbeid og sørge for solid forankring blant både ledere og ansatte.

– Vi er nå i ferd med å nå nasjonalt ut med Likestilt arbeidsliv for offentlige og private virksomheter, og Forsvaret er en viktig aktør med stor betydning i samfunnet. Jeg er sikker på at vi vil lære mye av hverandre, avslutter Hartmann.

Powered by Labrador CMS