Nyheter

FERIEPENGER: En rapport fra revisjonsselskapet BDO konkluderer at soldater i HVs innsatsstyrker har fått feriepengene de har krav på. Her ser vi soldater fraHeimevernets innsatsstyrker, Bjørn West (HV-09).

Rapport: HV-soldater har fått feriepengene de har krav på

Soldater i innsatsstyrkene til Heimevernet har fått utbetalt 75 millioner kroner i feriepenger.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

– Først og fremst er jeg fornøyd med at soldatene våre har fått de pengene de har krav på. Dette viser også at FPVS har et godt system for å beregne lønn til mannskapene våre, sier stabssjef i Heimevernet, brigader Morten Eggen, ifølge en pressemelding.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Han uttaler seg om en rapport fra revisjonsselskapet BDO som har undersøkt om soldater i innsatsstyrkene i Heimevernet har fått feriepengene de har krav på. I konklusjonen i rapporten heter det blant annet:

«Sammenligningen av våre beregninger mot beregningene gjort av FPVS (Forsvarets personell- og vernepliktssenter) har vist at det ikke er avdekket for lite utbetaling av feriepenger. Vårt arbeid viser videre at utbetalingen av feriepenger er i henhold til beregningene som FVPS har utarbeidet).

Les også: Høyesterett avviste anken til Forsvarsdepartementet. Det innebærer at soldater i Heimevernets innsatsstyrker har krav på feriepenger.

Ifølge Forsvaret er det utbetalt til sammen 75 millioner kroner i feriepenger og forsinkelsesrenter til cirka 7500 personer i Heimevernets innsatsstyrker.

Det er lavere enn et tidligere anslag, som beregnet at det ville beløpe seg til 110 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS