Nyheter

ETTERFORSKER: Spesialenheten etterforsker politistudenter for mulig misbruk av overmaktsforhold og anskaffelse av seksuell omgang ved å misbruke et overmaktsforhold, etter en politifest.

Spesialenheten etterforsker mulig maktmisbruk på politifest

Deltakere på en politifest et sted på Østlandet tidligere i år er under etterforskning av Spesialenheten for mulig misbruk av overmaktsforhold.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det gjelder en sammenkomst eller en fest med blant annet mannlige politibetjenter og kvinnelige politistudenter, sier påtalefaglig etterforskningsleder Thomas Arntsen ved Spesialenheten for politisaker til Dagbladet.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Han vil ikke si når eller hvor festen fant sted, annet enn at det skjedde innenfor Sørøst politidistrikts område, som omfatter Vestfold og Telemark, samt det geografiske området Buskerud.

Les også: Forsvarsbygg har anmeldt politi- og brannvesen etter øvelse på Akershus festning

Det er flere enn én mistenkt i saken, og de mistenkes for misbruk av overmaktsforhold og anskaffelse av seksuell omgang ved å misbruke et overmaktsforhold.

– Ingen av de mistenkte erkjenner straffskyld. Vi mener å ha et godt bilde av hva som har hendt, sier Arntsen.

Powered by Labrador CMS