Nyheter

SPERRET: Dette bildet fra 19. mars viser en sivil politibil som sperrer av en av veiene opp til Gråtådalen i Beiarn i Nordland, i nærheten av stedet der et amerikansk militærfly av typen V-22 Osprey med et mannskap på fire styrtet kvelden før.

Ferdselsforbudet etter flystyrten i Beiarn oppheves

Ferdselsforbudet i Gråtådalen i Nordland oppheves i løpet av helga og erstattes med avsperring av et mindre område. Et amerikansk fly styrtet i området 18. mars.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

– Politiet vil i løpet av helgen oppheve ferdselsforbudet som gjelder for ulykkesåstedet og området rundt i Gråtådalen i Beiarn kommune, skriver Nordland politidistrikt i en pressemelding fredag.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Det forbudte området vil deretter erstattes med avsperring av et mindre område på 100 ganger 300 meter. Politiet vil om kort tid gå i gang med å sette opp fysiske sperrebånd rundt området.

Overflygingsforbudet oppheves også, dette med øyeblikkelig virkning. Det er en anmodning fra Forsvaret som ligger til grunn for at området blir gjort tilgjengelig igjen.

Området har vært stengt for ferdsel i to uker. Fire amerikanske soldater døde da et militærfly av typen V-22B Osprey styrtet i Gråttådalen fredag 18. mars under Nato-øvelsen Cold Response.

Powered by Labrador CMS