Nyheter

DEBATT: I fjor arrangerte Forsvarets forum en panelsamtale om Forsvarets utvikling, med blant annet forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) i panelet.

Forsvarets forum på Arendalsuka

Få med deg aktuelle panelsamtaler om krigen i Ukraina og land i Sør, unges engasjement i forsvarspolitikk og sikkerhetspolitisk quiz under årets Arendalsuke.

Publisert

Arendalsuka begynner mandag, og der skal Forsvarets forum arrangere en debatt sammen med Panorama Nyheter om hvordan land i Sør forholder seg til Ukraina-krigen. Det vil bli servert kaffe og noe å tygge på. Om du ønsker å få fart i de små grå i løpet av dagen, kan du også få med deg Forsvarets forums sikkerhetspolitiske quiz i samarbeid med Atlanterhavskomiteen tirsdag kveld.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

I tillegg skal debattansvarlig Ylva Schwenke delta i et panel som diskuterer hva som skal til for at fremtidens unge skal engasjere seg i forsvars- og sikkerhetspolitikk, i regi av Tillitsvalgtordningen i Forsvaret og Youth Atlantic Treaty Association (YATA). Er du i Arendal eller i nærheten? Ta turen innom!

På disse arrangementene deltar Forsvarets forum. Alle foregår tirsdag 15. august:

  • 09.00-10.00 på Lille Hotell. Panelsamtale med Panorama Nyheter: Hvordan forholder land i Sør seg til Ukraina-krigen?
  • I panelet sitter:

    Saira Basit, dekan ved Forsvarets Høgskole

    Henrik Urdal, direktør i PRIO

    Bård Vegar Solhjell, direktør i Norad

    Tehetena Woldemariam, seksjonsleder i Norec

  • 18.00-19.30 på Forsvars- og sikkerhetspolitikkens hus, Arendal Sjømandsforening. Panelsamtale: Hva skal til for at flere unge vil engasjere seg i forsvars- og sikkerhetspolitikk?
  • 20.00-22.00 på Forsvars- og sikkerhetspolitikkens hus, Arendal Sjømandsforening. Forsvars- og sikkerhetspolitisk quiz med Atlanterhavskomiteen.
Powered by Labrador CMS