Nyheter

JULEGAVE: Veteran møter Veteran kan gå julen standsmessig i møte med splitter ny Mercedes-varebil

Organisasjonen Veteran møter Veteran fikk Mercedes i førjulsgave

Oberst Asbjørn Lysgård i Sønstebyfondet sto for overrekkelsen av bilen som har en prislapp på nærmere en million kroner.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

For Veteran møter Veteran kom årets desidert største julepakke tidlig. For denne gaven er ikke av typen som får plass under juletreet.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Onsdag 21. desember fikk veteranorganisasjonen nemlig overrakt en Mercedes Vito varebil.

Bak gaven, som har en prislapp på over en million kroner, står Gunnar Sønstebys minnefond, Eckbos Legater, Hans Herman Horns stiftelse, Inge Stenslands stiftelse og Bertel O. Steen.

Det skriver Veteran møter Veteran på sin Facebook-side.

– Vi kjører jo adskille tusen kilometer i året for å kunne gi veteraner og veteranfamiliene den oppmerksomheten og anerkjennelsen de fortjener, og bilen vi har disponert til nå, er rett og slett oppbrukt, sa Marius Røed fra Veteran Møter Veteran under overrekkelsen.

Varebilen er dekorert i fargene til organisasjonen. Overrekkelsen skjedde på Bertel O. Steen avdeling Lillestrøm, hvor også Huseby Skoles musikkorps spilte.

Fra Sønstebyfondet var styret representert ved oberst Asbjørn Lysgård, generalmajor Ingrid Gjerde og Jonas Sønsteby.

OVERREKKELSE: Styret i Sønstebyfondet representert ved Jonas Sønsteby (t.v.) generalmajor Ingrid Gjerde og oberst Asbjørn Lysgård.
Powered by Labrador CMS