Nyheter

BENSIN: Stengte bensinpumper i Manchester tidligere i uken. Nå settes britiske soldater inn for sende drivstoff til pumpene.
BENSIN: Stengte bensinpumper i Manchester tidligere i uken. Nå settes britiske soldater inn for sende drivstoff til pumpene.

Soldater sender drivstoff til britiske bensinstasjoner

Hæren settes mandag inn for å bøte på sjåførmangelen og levere drivstoff til Storbritannias bensinstasjoner.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

– Nesten 200 militært tankbilpersonell, blant dem 100 sjåfører, utstasjoneres fra mandag for å bidra med midlertidig støtte, som del av regjeringens bredere plan for å minske presset mot bensinstasjoner og for å bøte på mangelen på sjåfører, står det i en pressemelding fra den britiske regjeringen.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Bensinstasjoner over hele Storbritannia har siden starten på uken vært rammet av bensinmangel. Bilister har stått i kø. Regjeringen har opplyst at mangel på sjåfører er årsaken til bensinkrisen.

Les også: Lederen for NTL Forsvar setter stor pris på at joggesko er blitt et akseptabelt skotøy til kjole

Etterspørselen etter drivstoff har stabilisert seg gjennom uken, og bensinstasjonene har gradvis fått fylt opp tankene sine igjen, men i noen deler av landet er det fortsatt omfattende mangel på drivstoff.

Regjeringen har gjort helomvending etter innstramming i innvandringspolitikken som fulgte med brexit og har nå begynt å tilby kortvarig visum til utenlandske sjåfører.

Fått med deg denne? Sivilisten som lærte spesialsoldatene å skyte

Powered by Labrador CMS