Nytt om navn

BEREDSKAP: Solfrid Karadas har i en rekke år vært i Sjøforsvarets krisestab.
BEREDSKAP: Solfrid Karadas har i en rekke år vært i Sjøforsvarets krisestab.

Solfrid Karadas hedret for innsatsen som koordinator for pårørendekontakter

Karadas går fra Sjøforsvarets krisestab og jobben med å koordinere pårørendekontakter, til å følge opp personell i utenlandstjeneste.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag 7. juni ble Solfrid Karadas hedret for innsatsen som koordinator for Sjøforsvarets pårørendekontakter. Anledningen var at Sjøforsvarets sjefsmester, Arild Edinsen og sjefen for Sjøforsvaret, Rune Andersen, besøkte seminaret til Sjøforsvarets pårørendekontakter som gjennomføres denne uken. Karadas har ledet tjenesten siden 2015. Hun har vært i Sjøforsvarets krisestab siden 2010.

– Dere har et stort hjerte, og er der for de som trenger hjelp i vanskelige situasjoner. Respekt! skriver Arild Edinsen på Facebook.

Når en krise, ulykke eller tap av personell inntreffer, kan pårørendekontaktene kobles inn for å ivareta berørte familier.

– Jeg har vært opptatt av helhetlig ivaretakelse av veteraner og familiene deres, sier Solfrid Karadas til Forsvarets forum. Karadas skal fortsatt ha fokus på å jobbe opp mot familier, når hun går over i ny jobb som teamleder utland i Forsvarets personell- og vernepliktssenter (FPVS) på Hamar fra august.

Les også: Brigader Petter Iversen blir sjef i Forsvarets sanitet etter å ha vært fungerende sjef siden april

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Powered by Labrador CMS