Nyheter

FUNN: Heimevernet oppdaget en mann i skogen. De gjorde narkotikafunn på 70 kilo. Bildet viser innsatsstyrke Derby (HV-02) under øvelse Oslofjord 2015.
FUNN: Heimevernet oppdaget en mann i skogen. De gjorde narkotikafunn på 70 kilo. Bildet viser innsatsstyrke Derby (HV-02) under øvelse Oslofjord 2015.

Heimevernet gjorde narkotikafunn på 70 kilo

Natt til 15. april oppdaget en patrulje fra Heimevernet (HV) en mann i skogen ved Magnormoen og varslet politiet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

I nærheten av mannen ble det funnet flere tursekker og bagger som inneholdt en betydelig mengde narkotika. Funnet førte til et narkotikabeslag på 70 kilo ulike typer narkotika med en gateverdi på flere millioner, skriver VG.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Mannen ble pågrepet og siktet for grov narkotikaovertredelse.

Politiet opplyser videre at de har gjennomført en omfattende etterforskning for å avdekke hendelsesforløpet og de involverte.

Etterforskningen førte til ytterligere tre pågripelser.

– De fire siktede er tilhørende i Østlandsområdet og er kjent for politiet fra før. Tre av dem har vært varetektsfengslet, men er nå løslatt etter at vi anser bevisforspillelsesfaren for å være svekket, skriver politiet.

Politiet mener saken bærer preg av å være organisert.

Les også: Fra førstegangstjeneste til grensevakt

Powered by Labrador CMS