Nytt om navn

KATASTROFEN: Sjef Heimevernet, generalmajor Elisabeth Michelsen, takket av HV-02 etter oppdraget etter leirskredet på Ask i Gjerdrum.
KATASTROFEN: Sjef Heimevernet, generalmajor Elisabeth Michelsen, takket av HV-02 etter oppdraget etter leirskredet på Ask i Gjerdrum.

Elisabeth Gifstad Michelsen fikk NROFs hederstegn

Sjefen for Heimevernet fikk utmerkelse for særlig fortjenstfullt virke til fremme av NROFs formål.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

– En anerkjennelse jeg setter høyt, og som jeg deler med det flotte teamet vi er i HV, sier Elisabeth Gifstad Michelsen på Facebook.

Prisen ble utdelt på jubileumsmiddagen Norske Reserveoffiserers Forbund holdt forrige helg i anledningen at de markerte 125 år.

Les også: – Reservistane gir ein større beredskapsstyrke som kan kallast inn ved dei uventa, omfattande og langvarige hendingane

Generalmajor Elisabeth Gifstad Michelsen ledet Heimevernet gjennom lete-og redningsaksjonen ved det fatale jordskredet i Gjerdrum 30. desember i fjor, der HV bisto politiet i flere uker.

– Jeg tenker at det man har sett i Gjerdrum er et veldig godt eksempel på hvordan Heimevernet kan være en nasjonal beredskapsressurs. Vi har et landsdekkende system, og vi har mange folk. Jeg er helt sikker på at vi kommer til å ha bruk for bistand som dette i Norge, også i framtiden, sa Gifstad Michelsen til Forsvarets forum.

Les også: – Forsvaret har ikke lyktes med likestilling og rekruttering av kvinner. Årsaken ligger i vår kultur.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Powered by Labrador CMS