Nyheter

HEMMELIGHETSFULL: 3. mai lanserer Forsvarskommisjonen en podkast, bekrefter Knut Storberget.

Forsvarskommisjonen har laget podkast

Det er ikke bare Forsvarskommisjonens rapport som legges fram 3. mai. Mye tyder på at det også kommer en podkast. Fram til nå har dette vært en hemmelighet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag 3. mai legger Forsvarskommisjonen fram sin rapport for statsråd Bjørn Arild Gram (Sp) og Forsvarsdepartementet. Der skal de tegne opp veien for norsk forsvar de neste 10 til 20 årene.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Men allerede nå ligger det en ny podkast med navnet «Forsvarskommisjonen» i blant annet Spotify og Apple podcast.

Forsvarets forum har fått bekreftet av kommisjonens leder, Knut Storberget, at det er de som har lagt den ut. Men ellers holder han kortene tett til brystet.

– Ønsker ikke å si noe om hva det er før vi presenterer rapporten vår onsdag 3. mai, men vi tror at dette vil gjøre vår rapport tilgjengelig for flere, skriver Storberget på SMS til Forsvarets forum.

Foreløpig har kommisjonen kun lagt ut en jingle, resten er hemmelig. Storberget letter dog litt på sløret, og røper at det kommer til å dukke opp noe i spilleren 3. mai. Altså samme dag som han skal overlevere sin rapport til forsvarsministeren.

Etter det kommisjonens leder kjenner til, baner de veien på podkast som plattform når det gjelder offentlige utredninger i Norge, og legger dermed ut nok en ledetråd om hva som kommer i spilleren onsdag:

– Så vidt vi vet er dette første gang en slik rapport presenteres på denne måten.

INTRO: Foreløpig ligger kun en jingle av podkasten ute.
Powered by Labrador CMS