Nytt om navn

NY JOBB: Tidligere sjef for Forsvarets spesialstyrker, Torgeir Gråtrud, skal nå jobbe med sikkerhet og beredskap under selskapet KPMG.

Tidligere sjef for Forsvarets spesialstyrker til ny jobb i KPMG

Tidligere forsvarsmann Torgeir Gråtrud skal jobbe med rådgivings- og konsulentselskapet KPMG.

Publisert

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Torgeir Gråtrud nådde Forsvarets aldersgrense tidligere i år og måtte gå av som sjef for Forsvarets spesialstyrker. Nå skal han fortsette å jobbe, men denne gangen i det sivile.

KPMG er et internasjonalt nettverk av revisjons- og rådgivningsselskaper. Nå skal Gråtrud jobbe i deres avdeling for sikkerhet og beredskap.

Gråtrud sier til Computerworld at det kommer til å bli interessant å givende å jobbe i et internasjonalt selskap. Han har tidligere erfaring med internasjonale stillinger i Forsvaret.

Les også: Sjefsskifte i Forsvarets spesialstyrker

— Min opplevelse er at KPMG utfører oppdrag som er relevante med bakgrunn innenfor min erfaring og kompetanseområde, sier Gråtrud til Computerworld i deres artikkel.

Powered by Labrador CMS