Nytt om navn

Markering på Rena. Fra venstre: TMBN-sjef Eskild Walnum, sersjant Terje Tellefsen og oberstløytnant Christine Torjussen, sjef Befalsskolen.

Terje Tellefsen er beste elev på befalsskolekullet

Tellefsen omtales som trygg, troverdig og handlekraftig i begrunnelsen for tildelingen.

Publisert

Denne artikkelen er over tre år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Sersjanten mottok en inngravert sabel fra Sjøforsvaret under en markering på Rena tirsdag 10. februar. Befalsskolen utdanner tre kull i året og forsvarsgrenene rullerer på å stille med premie til beste elev.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Prisen for beste befalselev tildeles den eleven som gjennom utdanningen har utmerket seg positivt faglig, og basert på en helhetsvurdering har levert de beste resultatene i fagene ledelse, militær profesjon og militær idrett og trening, opplyser Befalsskolen i en pressemelding.

Tellefsen arbeider som befal i Telemark bataljon.

– Han har delt av sine erfaringer, vært ærlig og direkte i sine tilbakemeldinger og fremstått som en særdeles god rollemodell for sine medelever, står det i begrunnelsen for utmerkelsen.

Powered by Labrador CMS