Nytt om navn

EKSPEDISJONSSJEF: Generalmajor Henning-André Frantzen får ny jobb i Forsvarsdepartementets avdeling for forsvarspolitikk og langtidsplanlegging.
EKSPEDISJONSSJEF: Generalmajor Henning-André Frantzen får ny jobb i Forsvarsdepartementets avdeling for forsvarspolitikk og langtidsplanlegging.

Henning-André Frantzen tilbake til Forsvarsdepartementet

Skolesjef Henning-André Frantzen blir 5. november ekspedisjonssjef ved avdeling for forsvarspolitikk og langtidsplanlegging.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

Generalmajor Henning-André Frantzen vil 5. november tre inn i sin nye stilling som ekspedisjonssjef ved avdeling for forsvarspolitikk og langtidsplanlegging i Forsvarsdepartementet.

Dette ble vedtatt i statsråd 29. oktober. Han har tidligere hatt stillinger som nestleder både ved avdeling for kompetanse og fellesjuridiske tjenester, og sikkerhetspolitikk og operasjoner i Forsvarsdepartementet som han nå skal tilbake til.

- Frantzen har solid planerfaring som sammen med operativ erfaring både hjemme og ute gjør ham meget godt kvalifisert for stillingen, sier forsvarsminister Odd Roger Enoksen i en pressemelding fra regjeringen.

Nå får han ansvar for langsiktig policy-utvikling og planlegging og utvikling av forsvarssektoren.

Fra 2019 har han hatt stilling som sjef for Forsvarets høgskole.

Les også: Ny direktør for Forsvarsmateriell utnevnt

Powered by Labrador CMS