Nytt om navn

SJEFSMESTER: Nyansatte Lars Lilleng ser fram til å fortsette i Forsvaret og Kystvakten.
SJEFSMESTER: Nyansatte Lars Lilleng ser fram til å fortsette i Forsvaret og Kystvakten.

Lars Lilleng er ny sjefsmester i Kystvakten

Den ferske sjefsmesteren har allerede pendlet i fire år fra Lørenskog til Kystvaktens hovedkvarter på Sortland. Dette kommer han til å fortsette med.

Publisert

– Som pendler mellom Østlandet og Nord-Norge må man bare nyte fordelen av å få oppleve det beste av to landsdeler, sier Lars Lilleng.

Lilleng ser tilbake på mer enn 30 års erfaring i Forsvaret, når han nå tar på seg sin nye stilling som sjefsmester i Kystvakten.

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

– De siste par årene har jeg fått jobbet med personell og bemanning av Kystvaktens fartøy. En utrolig givende og spennende stilling som har gitt meg verdifull erfaring, som kan komme til nytte i den nye stillingen som sjefsmester, sier han til Forsvarets forum.

I løpet av det neste halvannet året vil Kystvakten få tre nye fartøy og seile en struktur på 15 fartøy med 30 besetninger.

– Det å få være med på denne moderniseringen av Kystvakten samtidig som det skal etableres en ny besetning i forhold hva vi har i dag, blir både spennende og krevende, men også svært givende, sier han.

Lillengs tid i Forsvaret startet på Befalsskolen for Marinen i 1993, før han tok etterutdanning og tjenestegjorde et par runder i stab, deretter ble 17 års sjøtjeneste avsluttet med stilling som skipssjef på KV Bergen.

Nå ser han fram til å gi støtte og gode råd til sjef for Kystvakten, Oliver Berdal, og fortsette karrieren i et felt han kjenner svært godt.

– Kystvakten er en fantastisk arbeidsplass. Dyktige, erfarne og motiverte kollegaer og besetninger gjør at det er gøy å gå på jobb, forteller Lillengen.

Powered by Labrador CMS