Nytt om navn

SLUTTER: Oberstløytnant Geir Hågen Karlsen har vært hovedlærer ved Forsvarets høgskole i mange år. Nå slutter han i Forsvaret.
SLUTTER: Oberstløytnant Geir Hågen Karlsen har vært hovedlærer ved Forsvarets høgskole i mange år. Nå slutter han i Forsvaret.

Slutter i Forsvaret – går til kommunikasjonsbransjen

Forsvarstopp Geir Hågen Karlsen slutter i Forsvaret – blir assosiert partner i Geelmuyden Kiese.

Publisert

Oberstløytnant Geir Hågen Karlsen slutter i Forsvaret og får ny jobb som assosiert partner i kommunikasjonsbyrået Geelmuyden Kiese (GK).

Ny jobb?

Har du eller noen du kjenner fått ny jobb? Da vil vi gjerne at du skriver et par linjer om vedkommende og jobben, samt legger ved et bilde i breddeformat, og sender til tips@fofo.no. Merk gjerne emnefeltet med «Nytt om navn»

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen med svært erfarne kolleger i GK og stadig flere partnerselskaper i utlandet, sier Karlsen til ABC Nyheter.

Karlsen, som i en årrekke har vært hovedlærer ved Forsvarets høyskole, har de siste to årene vært en av de mest benyttede kildene om Ukraina-krigen i den norske offentligheten. 

I fjor mottok han Hærens fortjenstmedalje. Han er i tillegg politiker og var innvalgt som vararepresentant på Stortinget for Frp i perioden 2017–2021.

– Næringslivet står nå daglig overfor sikkerhetsutfordringer og komplekse strategiske vurderinger med direkte forretningsmessige konsekvenser. Vi er derfor veldig glade for at Geir Hågen Karlsen har valgt å samarbeide med oss i Geelmuyden Kiese etter en lang karriere i Forsvaret, sier administrerende direktør Severin Roald for Geelmuyden Kiese i Norge.

Powered by Labrador CMS