Nyheter

BESTE GARDIST IDRETT: Greig befestet sin posisjon som kompaniets sprekeste ytterligere ved å sykle til andre siden av landet etter han ble dimittert.

Gardens sprekeste soldat syklet til andre siden av landet etter dimisjon

Gardisten som ble kåret til den sprekeste gardisten av alle som dimitterte 30. juni, kvitterte like så greit med å sykle hjem til Bergen.

Det skriver Fanaposten.

Tips oss:

Har du tips eller innspill til denne eller andre saker? Send oss en e-post på: tips@fofo.no eller ta direkte kontakt med en av journalistene.

Johan Fredrik Tefre Grieg er fra Nesttun og av de 120 gardistene fra femte gardekompani som dimitterte i slutten av juni, ble han kåret til gardens sprekeste. Inngravert på glassplanketten han fikk av gardesjef oberstløytnant Henrik Hove stod det «Beste gardist idrett».

«Gardistens resultater og fokus på trening i en hektisk hverdag har inspirert mange i kompaniet til å prioritere fysisk fostring, og han har vært en kulturbærer for idretten i avdelingen.» Står det på diplomet som fulgte med planketten.
Johan Fredrik kan blant annet vise til kompaniets rekord på 3000 meter, med en tid på ni minutter og 41 sekunder.

For å understreke begrunnelsen viste han nok en gang hvorfor det var nettopp han som ble kåret til den sprekeste gardisten, ved å sykle hjem til Bergen.

På fire dager syklet Johan og en kompis til den andre siden av landet.

Powered by Labrador CMS